Om bandet "The Vamps"

(Bilden tillhör Saint Kidd Clothing)
 
The Vamps är ett indie pop band som grundades under 2012, för att i slutet av året bli signerat till Mercury Records under Universal Music. Bandmedlemmarna är Bradley Will Simpson, Tristan Evans och James McVey. Hittills har det endast gjort covers av andra bands låtar, men det första albumet är under inspelning och under 2013 får vi förhoppningsvis lyssna på ett dunderalbum.
 
Influenser av: The Kooks, The Script, Adele, Taylor Swift, Lawson, Boys Like Girls, Hot Chelle Rae, Young The Giant, Arctic Monkeys, Charlie Simpson, Lilygreen and Maguire, Blink 182.
 
 
 
OM MEDLEMMARNA:
 
 
 Bradley Will Simpson, "krulltotten", bandets lead vocalist (huvudsångare) och gitarrist. Född 28 juli 1995 i Birmingham. Han har en syster och en hund vid namn Jesse. Hans favorit artister är The Vaccines, Of Monsters And Men och The Cribe.

Han har under två års tid spelat olika smågig och efter att ha fixat ihop bandet The Vamps väntar nu större utmaningar. 
 
 
 
 
 
 James (Daniel) McVey, bandets andra gitarrist och "back-up-vocal". Född 30 April 1994Chester, från vilken han flyttade när han endast var fyra år - till staden Bournemouth. Han har en syster och en katt. 
James har en fallenhet för stränder, sommaren och landsbygden. Även resandet ligger i hans intresse, samt att se och uppleva nya kulturer. Dock gillar han inte skor, och skulle därmed hellre gå barfota.
 
Före James blev medlem i bandet spelade han och sjöng mycket själv och hade också en egen youtube-kanal som du kan hitta HÄR.
 
Utifrån de covers som James gjort på sin youtube-sida så ser det ut som att han inspireras av band och artister som: The Kooks, Bruno Mars, Ed Sheeran och McFly.
 
 
 
 
 
 Tristan Evans, bandets trummis och "back-up-vocals". Född 15 Augusti 1994. Han bor i Devon och har en syster och en bror. Hans favoritartist är Blink182. Hans favoritsång är “I don’t wanna miss a thing" av Aerosmith.
Tristan har en egen häst, men vad namnet på denna krabat är vet vi inte.
 
Tristan har både talang för alla sorters trummor men också piano. Trummorna började han banka på vid sju-års åldern. 
 
 
 
 Informationen om killarna ökar med tiden, så ni får hålla utkik.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


OBS! Att tänka på före du kommenterar:

- Här drar vi inga "Allt bra?"-diskussioner över kommentarsfälten.
- Hatiska kommentarer godkänns inte, så spara din tid från att ens försöka.
- Stjäl inte min design-ide utan att fråga lov först.
- Jag gör inga designbeställningar om det inte råkar sig att jag plötsligt flippar någon dag.
- Länbyten kan ni glömma, om ni inte har en "band-sida" med över 100 unika besökare per dag.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback