Austin Mahone - "Say You're just a Friend" (Cover)

 

James gitarrshoppar

Tillbaka i England!

Nu är killarna tillbaka i England. Dessa bilder släpptes på twitter för endast en timme sedan.

Ny cover uppe på måndag, troligtvis.

Det ser ut som att vi äntligen får en ny cover-video att dregla över på måndag! Vi väntar med spänning!

Bildbomb från LA!

Eftersom jag har varit lite trög med uppdateringen, så slänger jag nu in en bildbomb med bilder plockade från killarnas twitter och bradleys instagram. OBS! De är fruktansvärt aktiva med att klicka av bilder på sin omgivning, så jag plockade endast ut delar av vad de fotograferat (de bilder med bästa kavlitén så att säga). 
Bandet är fortfarande i LA, men inom några dagar/någon dag tillbaka i England. 
 
 
James skejtar och får tydligtvis inte nog. (hans twitter kryllar av bilder på skateboardar)
 
 
 
 
 
 
Tristan drömmer om grammys
 
 
 
 
 
 
Till vänster: Brad och en söt hund. Till höger: James, Tristan, CJ Baran (en kille som de samarbetade med i låtskrivning) och Bradley. 
 
"This is what I have to put uo with on valentines day" // James via sin twitter.
"Det här är vad jag får stå ut med på vändagen"
 
 

Live video chat! (För en halvtimme sedan)

Jag som annars brukar checka twitter varannan timme missade totalt denna video live chat som dom hade ikväll. Själv satt jag och kollade film. Fy skäms för mig. 
 
Kanske ni lyckades kolla på chatten? I alla fall kan man fortfarande gå in HÄR och kolla på vad som hände i chatten. Tryck bara på videon och inspelningen från chatten startas. 
 

Los Angeles - Där killarna hänger just nu.

Lite svårt att veta vad killarna egentligen gör där borta på andra sidan jorden, i Los Angeles, just nu, men de ser i alla fall ut att njuta av resan. Får se om de alls har lust att komma tillbaka till Europa. Haha...
Här kommer de senaste uppladdade bilderna från LA. Enjoy!
 
Tristan uppdaterar facebook med texten: 
 
"Even on the other side of the world, I can't stop james and brad from skating ;) T"
("Även på andra sidan jorden, kan jag inte få James och Brad att sluta skejta")
 
 
 
 
 
 
"Been looking for these outrageously American party cups for 3 weeks! Booooyaaaaa"
("Har letat efter dessa skandalösa Amerikanska festkopparna i 3 veckor!")
// killarnas Facebookuppdatering för 13 timmar sedan

Nothing is stopping 'em from messin' around

 
 
Här kommer en liten bildbomb av lite bilder - plockade från killarnas twitter och instagram - som kanske får er att dra lite på smilbanden. 

The Vamps träffade Emeli Sande och skrev med James Bourne i New York!

 
The Vamps befinner sig för tillfället i USA. För ungefär två veckor sedan befann de sig i New York där de fick chansen att träffa Emeli Sande samt sätta sig ner och skriva låtar med James Bourne - föredetta Busted-medlem som också skrivit låtar med McFly. På The Vamps facebook ser killarna tillbaka på dessa två veckor som väldigt lärorika och minnesvärda. Efter att ha lämnat NY befinner de sig nu i Los Angeles. 
 
Om ni vill hänga med noggrannare över vad killarna sysslar med under deras resande så kan ni antingen följa dem på deras facebook-sida eller också följa dem via deras officiella gemensamma twitter. Killarnas individuella twittersidor hittar ni här: James twitter, Bradleys twitter och Tristans Twitter.
Jag antar att jag vid något senare tillfälle också klistrar dit länkarna i sidomenyn, så att ni lättare ska hitta dit.
 
 
 
(andra bilden uppifrån: James och en gul skolbus i NY. Tredje bilden uppifrån: James på en balkong i LA. Sista bilden: James bild av utsikten från deras lägenhet)
 

Justin Bieber - "All Around The World", Mashup (rock cover)

 
Här kommer killarnas senaste cover som publicerades 3 februari 2013! Denna gång en riktigt bra rockversion med en blandning av Justin Biebers "All around the world", "Baby" och "Beauty and a Beat". 
 
 

The Vamps - Video Diary 1

 
The Vamps har påbörjat en video-dagbok. Och här kommer första videon där de visar lite "behind the scenes" av vad de sysslat med den senaste tiden i studion m.m. Ta en titt.
 
 

Saint Kidd Photoshoot

Här kommer bilderna från Saint Kidd fotograferingen. Saint Kidd är ett nystartat klädesmärke med t-skjortor med häftiga tryck och coola accessoarer. Delägare av Saint Kidd är ingen mindre än Dougie Poynter - basisten från McFly. Skulle inte den här bloggen handla om The Vamps, så skulle den antagligen handla om endast Dougie, som är en av de coolaste typerna på jorden (skämt på sidan om).
 
Bilderna är fotograferade av Tom Leishman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intervju med saintkiddblog.com!

 
21 Januari 2013 intervjuades The Vamps av SaintKiddBlog, eftersom de deltagit i att göra reklam för Saint Kidds klädesmärke med en photoshoot. I samband med intervjun klottrade de också ner sina autografer på en Saint-Kidd-t-shirt som sedan skulle lottas ut bland alla som taggade #IWantToWinSaintKidd på twitter. 
 
Tyvärr än nu denna utlottning avgjord. Men Saint Kidd meddelade efteråt att vi andra inte ska ge upp hoppet, eftersom fler utlottningar kommer att ske inom närmaste framtid. 
 
image2.jpg (640×480)
Här går det vilt till när t-shirten ska signeras. (Tristan och Bradley i bild.)
 
Såhär såg t-shirten ut efter att killarna lagt vandaliserat den lite med röd tusch. 
 
Här kommer intervjun: 
 
 
 
Bilderna från Saint Kidd fotograferingen kommer i ett senare inlägg. Håll utkik.

Bruno Mars - When I Was Your Man (Mashup Cover)

 
13 Januari 2013 gjorde The Vamps en mashup-cover på Bruno Mars låten "When I Was Your Man", med en blandning av låten "Locked Out Of Heaven". 

The Vamps intervju av Carrie Fletcher och en cover, McFlys "Love Is Easy"

 
11 November 2012
 
Carrie Fletcher (Tom Fletchers - från bandet McFly - syster) som driver videobloggen ItsWayPastMyBedTime intervjuar The Vamps och spelar in en cover av låten "Love Is Easy" av Mcfly. 

Om bandet "The Vamps"

(Bilden tillhör Saint Kidd Clothing)
 
The Vamps är ett indie pop band som grundades under 2012, för att i slutet av året bli signerat till Mercury Records under Universal Music. Bandmedlemmarna är Bradley Will Simpson, Tristan Evans och James McVey. Hittills har det endast gjort covers av andra bands låtar, men det första albumet är under inspelning och under 2013 får vi förhoppningsvis lyssna på ett dunderalbum.
 
Influenser av: The Kooks, The Script, Adele, Taylor Swift, Lawson, Boys Like Girls, Hot Chelle Rae, Young The Giant, Arctic Monkeys, Charlie Simpson, Lilygreen and Maguire, Blink 182.
 
 
 
OM MEDLEMMARNA:
 
 
 Bradley Will Simpson, "krulltotten", bandets lead vocalist (huvudsångare) och gitarrist. Född 28 juli 1995 i Birmingham. Han har en syster och en hund vid namn Jesse. Hans favorit artister är The Vaccines, Of Monsters And Men och The Cribe.

Han har under två års tid spelat olika smågig och efter att ha fixat ihop bandet The Vamps väntar nu större utmaningar. 
 
 
 
 
 
 James (Daniel) McVey, bandets andra gitarrist och "back-up-vocal". Född 30 April 1994Chester, från vilken han flyttade när han endast var fyra år - till staden Bournemouth. Han har en syster och en katt. 
James har en fallenhet för stränder, sommaren och landsbygden. Även resandet ligger i hans intresse, samt att se och uppleva nya kulturer. Dock gillar han inte skor, och skulle därmed hellre gå barfota.
 
Före James blev medlem i bandet spelade han och sjöng mycket själv och hade också en egen youtube-kanal som du kan hitta HÄR.
 
Utifrån de covers som James gjort på sin youtube-sida så ser det ut som att han inspireras av band och artister som: The Kooks, Bruno Mars, Ed Sheeran och McFly.
 
 
 
 
 
 Tristan Evans, bandets trummis och "back-up-vocals". Född 15 Augusti 1994. Han bor i Devon och har en syster och en bror. Hans favoritartist är Blink182. Hans favoritsång är “I don’t wanna miss a thing" av Aerosmith.
Tristan har en egen häst, men vad namnet på denna krabat är vet vi inte.
 
Tristan har både talang för alla sorters trummor men också piano. Trummorna började han banka på vid sju-års åldern. 
 
 
 
 Informationen om killarna ökar med tiden, så ni får hålla utkik.
 
 

The Jackson 5 - Rockin' Robin (Cover)

 
14 December 2012 kladdade de upp en jullåt på sin youtube-sida. En riktigt bra cover av låten "Rockin' Robin" av The Jackson 5
 
(PS! Ni får ursäkta att jag nu masspublicerar alla deras youtube-videor på en och samma gång. Vi ligger lite efter i "tidschemat" här på bloggen.) 

One Direction - Kiss You (Cover)

 
Killarna gör ännu en One Direction cover. Den här gången av låten "Kiss You". 

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble (Cover)

 
The Vamps cover på Taylor Swifts "I Knew You Were Trouble". Helt otroligt bra cover!

One Direction - Little Things (Cover)

 
The Vamps cover av One Directions "Little Things". 

One Direction - Live While We're Young (Cover)

 
En riktigt bra cover av One Directions "Live Wilhe We're Young"! 

Taylor Swift - W.A.N.E.G.B.T (Cover)

 
The Vamps gör en cover på Taylor Swifts "We are never ever getting back together". 

Justin Bieber - As Long As You Love Me (Cover)

 
The Vamps andra cover på youtube. Den här gången är det bara James och Bradley som gör en cover, eftersom Tristan var bortrest.
"Tristan isn't with us because he's sailing around Turkey on a boat" 
("Tristan är inte här för att han seglar runt Turkiet med en båt")

Conor Maynard - Vegas Girl (Cover av The Vamps)

 
The Vamps första cover som laddats upp på youtube. 

RSS 2.0